Complete service

servicesMoerdijk Paint & Services neemt u graag zoveel mogelijk zorgen uit handen. Daarom kunt u bij ons niet alleen terecht voor reiniging, herstel en spuiten van uw machines, maar ook voor bijvoorbeeld het vervangen van banden, het maken van nieuwe of extra sleutels, het aanbrengen van belettering en het transport.

Belettering

Een perfect verjongde machine is pas af als de fabrikantenbelettering weer hersteld is – of als deze machine voorzien is van uw naam of logo. Ook het beletteren van machines gebeurt bij Moerdijk Paint & Services in eigen werkplaats. Na het spuiten van uw machine brengt onze eigen signmaker de machine weer tot in details terug tot een bijna-nieuwstaat.

Wij reproduceren nauwkeurig de originele fabrikantenlogo’s en -benamingen. Is uw machine gespoten in uw bedrijfskleuren en/of heeft u behoefte aan uw eigen bedrijfsnaam of logo? Geen probleem, ook dat verzorgen wij graag voor u. Het printen van alle belettering gebeurt in eigen workshop, om dezelfde redenen waarom wij een eigen signmaker in dienst hebben: zo kunnen snelheid, flexibiliteit en kwaliteit hand in hand gaan.

Sleutels

De sleutels van uw machine zijn stuk, versleten, kwijt misschien? Of u heeft gewoon wat reservesleutels nodig? Moerdijk Paint & Services maakt sleutels voor alle bekende merken in eigen sleutelatelier. Wij hebben een zeer uitgebreide selectie aan sleutels op voorraad, voor onder andere Caterpillar, Komatsu, Fiat, Hitachi, Bomag, Case, Bobcat, JCB en Manitou. Hierdoor kan onze sleutelspecialist snel de juiste sleutel leveren.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.