Herstel van machines

herstel

Wanneer een machine kleine gebreken vertoond of beschadigd is, kunt u het herstel hiervan met een gerust hart aan Moerdijk Paint & Services overlaten.

Alles onder één dak

De meeste reparaties vinden plaats in eigen huis. Dit betekent dat u meestal slechts één adres nodig heeft voor het verjongen van uw machines. Uw voordelen zijn duidelijk: geen rompslomp, minder kosten, tijdwinst en natuurlijk een vertrouwd adres.

Eigen werkplaats

Moerdijk Paint & Services heeft een goed uitgeruste werkplaats die ingericht is voor schadeherstel en kleine reparaties. Zo herstellen wij plaatwerk, maken wij diverse panelen, deuren of spatborden, en kunt u bij ons terecht voor een veelvoud aan laswerkzaamheden.

Reparaties & transport

Maar ook in machinetechnisch opzicht bent u bij Moerdijk Paint & Services aan het juiste adres. Zo vervangen wij rijwerken, voeren wij reparaties uit aan hydraulische systemen – met name de slangen – en verhelpen wij kleine electrische problemen. Zijn de banden van uw machine aan vervanging toe, of de ramen? Ook dat kunt aan ons overlaten.

En hoewel het niet tot onze eigenlijke business behoort, kunnen wij waar nodig zelfs het transport van uw machine regelen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.