Reinigen

reiniging

Moerdijk Paint & Services beschikt over 2 grote, milieuvriendelijke wasplaatsen waarin vrijwel elke commercieel verkrijgbare machine grondig gereinigd kan worden.

Wasplaats

Beide wasplaatsen hebben een formaat van 7,5 meter breed, 7,5 meter hoog en 40 meter lang, dus u begrijpt dat er weinig machines bestaan die wij niet kunnen reinigen.

Het waswater dat bij het reinigen van de machines vrijkomt wordt centraal opgevangen en waar mogelijk hergebruikt. Daar waar dat niet mogelijk is, wordt het afvalwater op verantwoorde wijze afgevoerd.

Zeer nauwkeurige reiniging

Machines worden onder hoge druk met warm water gereinigd door deskundig personeel. Met regelmaat wassen wij ook machines die geëxporteerd worden naar Australië, waar de zeer strenge normen vereisen dat machines ook daadwerkelijk voor 100% schoon moeten zijn. Een expertisebureau voor controle ziet er op toe dat wij voldoen aan deze normen, en het moet gezegd: alles wat wij wassen passeert deze controle glasrijk!

De professionele reiniging van een machine is natuurlijk van belang voor de export, voor het presentabel maken van een machine voor de veiling of als voorbereiding op het gritstralen. Maar daarnaast komen door het verwijderen van aangekoekt vuil met enige regelmaat ook verborgen gebreken aan het licht – die wij waar nodig vaak direct kunnen herstellen.

Voeg toe aan je favorieten: Permalink.

Reacties kunnen niet achtergelaten worden op dit moment.